Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την ίδρυση του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του ΣΕΓΕ

Δημοσιεύθηκε στις 27/10/2022 11:14

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους οικονομικών και επιστημονικών φορέων και υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας, για την ίδρυση του 1ου Περιφερειακού Τμήματος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – ΣΕΓΕ στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

O Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνιος Γραβάνης, συνυπέγραψε το Μνημόνιο Συνεργασίας, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος κ. Λίνα Τσαλταμπάση, και τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων ΑΜΘ κ. Κώστα Κουρτίδη.

Την παρουσία τους δήλωσαν, γυναίκες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ, οι οποίες θα αποτελέσουν Συμβουλευτικό Όργανο του Παραρτήματος, ώστε να συμβάλουν στην υλοποίηση ενός περιφεριακού σχεδίου δράσης το οποίο θα διαμορφωθεί  σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες και προτεραιότητες. Το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης εκπροσώπησε η κα. Άννα Τουμπαλίδου.

Η διοίκηση του ΕΒΕΡ, από την πρώτη στιγμή, αγκάλιασε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, και στάθηκε αρωγός στη δημιουργία του Παραρτήματος. Άλλωστε, η ανάπτυξη και ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των δράσεων του Επιμελητηρίου μας, καθώς τα οφέλη για την κοινωνική, οικονομική και τοπική ανάπτυξη θα είναι πολλαπλά.  .

Φωτογραφίες